Vårt erbjudande

Vill ni öka leveranstakten med agilt mindset?

Genom agila processer kan man öka leveranstakten. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc quis congue justo. Duis mattis, quam suscipit gravida fringilla, risus nisi auctor nibh, et pulvinar dui neque nec dolor. Sed quis velit in massa bibendum sagittis. Integer finibus dictum elit. Donec congue facilisis quam.

Vi är ditt stöd på den agila resan

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc quis congue justo. Duis mattis, quam suscipit gravida fringilla, risus nisi auctor nibh, et pulvinar dui neque nec dolor. Sed quis velit in massa bibendum sagittis. Integer finibus dictum elit. Donec congue facilisis quam. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc quis congue justo. Duis mattis, quam suscipit gravida fringilla, risus nisi auctor nibh, et pulvinar dui neque nec dolor. Sed quis velit in massa bibendum sagittis. Integer finibus dictum elit. Donec congue facilisis quam.

Våra utbildningar

Genom utbildning ges de bästa förutsättningarna för att finna inspiration, bygga kollektiv kunskap och skapa samsyn kring vad som tillför värde. Våra utbildningar tar sikte på agila metoder och arbetssätt, utifrån våra egna praktiska erfarenheter. De ger dig konkreta verktyg för att bli en viktig del i en transformation, kanske som agil coach, eller i annat sammanhang tillföra ett agilt mindset. Genom våra SAFe-kurser har du också möjlighet att certifiera dig som till exempel Product Owner/Manager eller RTE (Release Train Engineer).

Leading SAFe 6

2 dagar
Convendum, Gävlegatan 16

SAFe  Product Owner/Product Manager 6

2 dagar
Convendum, Gävlegatan 16

Professional Agile Coach, ICP-ACC

3 dagar
NFI Utbildning, Götgatan 14

SAFe Release Train Engineer (RTE)

Företagsinternkurs
Pris offert

Hur våra utbildningar hjälper dig

 

Vi tror på kombinationen av coachning, utbildning, konkreta tips baserat på erfarenheter och självreflektion. Det är nyckeln till nya lärdomar, men också till den så viktiga tillämpningen i praktiken. En agil resa är ofta komplex och möjlighet till reflektion i sammanhang skilt från arbetsplatsen tillför mycket. Det kan hjälpa dig till nya värdefulla insikter, samtidigt som det bidrar till förståelse för mönster i din nuvarande arbetsrelaterade vardag. Med hjälp av våra utbildningar skapar vi helt enkelt utrymme för perspektiv och en chans till att se din och din organisations situation mer objektivt.

Våra duktiga och erfarna kursledare vägleder dig genom våra utbildningar och värdesätter tid för praktiska övningar och dialog, baserat på egna erfarenheter från agilt arbete hos våra kunder. Vi är så klart stolta över de fina omdömen vi får och vi arbetar ständigt med att anpassa och förbättra vårt erbjudande till just dig!

Vi har utöver öppna kurser även möjlighet att hålla interna utbildningar. Med ett sådant upplägg kan dialogen skräddarsys och i hög grad anpassas till dina och dina kollegors gemensamma utmaningar. Ta gärna kontakt med oss för att utforska hur vi tillsammans kan få till ett upplägg som känns rätt!

Sagts om oss

Bra variation mellan teori och övningar, strukturerat upplägg.

Tack för en mycket väl genomförd SAFe kurs. Jag är så glad att jag gick den och att Yasir var vår lärare, han var grym!!

Många övningar, fokus på djup förståelse snarare än begrepp och ord.

Våra kursledare

Magnus

Magnus

Educator and Senior Consultant at Evolveria

Magnus är en omtyckt talare som får högsta betyg av våra kursdeltagare. Han utbildar med en hög kompetens, lyhördhet och engagemang.

Yasir

Yasir

Agile Enterprise Coach & transformationsledare (SPC)

Yasir har en förmåga att beskriva komplexa beroenden på ett sätt som blir konkret och möjliggör intressanta dialoger. Som agil coach tar han även med sig praktiska erfarenheter och tips.

Mikael

Mikael

Agil coach & förändringsledare (SPC), grundare

Alexandra är en positiv, målinriktad och engagerad Team Coach. Hon har en bakgrund i design och utveckling som resulterar i en bra förståelse för vad utvecklingsteam kan ha för utmaningar.

Vår/a…. underkonsulter….lösning…

Sagts om oss

Känns tryggt med en stark säljorganisation i ryggen.

Det är precis så här det ska fungera.

Värdefullt att få hjälp med mitt CV av någon utifrån.

Brejn Alliance

Vi är ett konsultnätverk i framkant inom agila transformationer. I vår kvalitetssäkrade process hjälper vi dig som egen eller fåmanskonsult att landa ditt nästa uppdrag. Med vår expertis lyfter vi fram dig, din kunskap och specialisering som IT- konsult och lean/agil ledare för att tydligt och effektivt nå rätt beslutsfattare. 

Vårt erbjudande

Vi stöttar dig aktivt under hela säljprocessen, från att förstå dina behov och önskemål till att landa rätt uppdrag. Vi arbetar personligt och nära dig med att utveckla din konsultprofil, hitta och söka tillgängliga uppdrag samt förbereda inför intervju. Vi följer upp och uppdaterar löpande kring uppdragsmöjligheter, förhandlar och är sedan stöd under själva uppdraget. Du får tillgång till Brejns hela nätverk av kunder, partners, kontakter och upparbetade säljkanaler.

 

Våra förväntningar på dig

Vi är övertygade om att framtidens affärslandskap präglas av förtroende, engagemang och transparens. Därför är vi intresserade av att lära känna dig närmare. Du gillar friheten med eget bolag och vill tillhöra ett sammanhang med andra specialister. I uppdragen representerar du Brejn och följer våra riktlinjer och principer. Viktigt för oss är att du precis som vi tycker att förtroende, engagemang och transparens är grundpelare för en bra relation.

 

Att komma igång

Vi tror på att de mest lyckade affärerna görs mellan människor som gillar varandra. Därför vill vi gärna träffa dig i ett första steg. Skicka ett mail eller ring oss och boka ett möte. Vi ser fram emot att träffa dig!