Vårt erbjudande

Agilt mindset

Vi talar gärna om ett agil mindset och vi ser sällan att det finns en given modell som passar allt och alla. Det viktiga för att skapa värde och långsiktigt lyckas med det agila hantverket är ett stort mått av lyhördhet tillsammans med gedigen erfarenhet, grundat i moderna teorier och ramverk. Med en ambition att möta människan, skapa motivation och bygga genuint engagemang arbetar vi med våra kunder för att nå utveckling, kvalitet och konkurrensförmåga. Det är den sortens samarbete vi tror på.

Vi stöttar och vägleder vid förändring

En fullskalig transformation eller mindre förflyttning mot agilt arbetssätt kan innebära utmaningar för både organisationen i sig och enskilt berörda. Vi är som agila coacher riktigt duktiga på att i sådan situationer hjälpa och motivera framåt, mot önskade mål och definierad nytta.  

Vi förvaltar det agila kunnandet när de första stegen är tagna

I de fall resan mot ett agilt mindset redan är påbörjad, bidar vi genom våra expertroller. Vi skapar ändamålsenlig och säker arkitektur, vi främjar psykologisk trygghet och effektivitet i team samt kvalitetssäkrar system och produkter. Allt för att stödja en långsiktig agil strategi. 

Utbildning

Genom utbildning ges de bästa förutsättningarna för att finna inspiration, bygga kollektiv kunskap och skapa samsyn. Våra utbildningar tar sikte på agila metoder och arbetssätt, utifrån våra egna praktiska erfarenheter. Du får konkreta verktyg för att bli en viktig del i en transformation, kanske som agil coach, eller i annat sammanhang tillföra ett agilt mindset. Genom våra SAFe-kurser har du också möjlighet att certifiera dig som till exempel Product Owner/Manager eller RTE (Release Train Engineer).

Leading SAFe 6

2 dagar
Från 15 215 (ex. moms)

SAFe  Product Owner/Product Manager 6

2 dagar
Från 15 215 (ex. moms)

Chefens roll i den agila organisationen

2 dagar
19 900 (ex. moms)

Professional Agile Coach, ICP-ACC

3 dagar
21 950 (ex. moms)

SAFe Release Train Engineer (RTE)

Företagsinternkurs
Pris offert

Hur våra utbildningar hjälper dig

 

Vi tror på kombinationen av coachning, utbildning, reflektion och konkreta tips baserat på erfarenheter. Det är nyckeln till ny lärdom, men också till den så viktiga tillämpningen i praktiken.

En agil resa är ofta komplex och möjlighet till ett sammanhang skilt från arbetsplatsen tillför mycket. Det kan hjälpa dig till nya värdefulla insikter, samtidigt som det bidrar till förståelse för mönster i din nuvarande arbetsrelaterade vardag. Med hjälp av våra utbildningar skapar vi helt enkelt utrymme för perspektiv och en chans till att se din och din organisations situation mer objektivt.

Våra duktiga och erfarna kursledare vägleder dig genom våra utbildningar och värdesätter tid för praktiska övningar och dialog, baserat på egna erfarenheter från agilt arbete och mindset. Vi är så klart stolta över de fina omdömen vi får och vi arbetar ständigt med att anpassa och förbättra vårt erbjudande till just dig!

Vi har utöver öppna kurser även möjlighet att hålla interna utbildningar. Med ett sådant upplägg kan dialogen skräddarsys och i hög grad anpassas till dina och dina kollegors gemensamma utmaningar. Ta gärna kontakt med oss för att utforska hur vi tillsammans kan skapa ett upplägg som känns rätt!

Sagts om oss

Bra variation mellan teori och övningar, strukturerat upplägg.

Tack för en mycket väl genomförd SAFe kurs. Jag är så glad att jag gick den och att Yasir var vår lärare, han var grym!!

Många övningar, fokus på djup förståelse snarare än begrepp och ord.

Våra kursledare

Yasir

Yasir

Agil Coach (SPC) / VD Brejn Academy

Yasir har en förmåga att beskriva komplexa beroenden på ett sätt som blir konkret och möjliggör intressant dialog. Som agil coach förmedlar han gärna praktiska erfarenheter, tips och trix.

Magnus

Magnus

Kursledare & senior konsult på Evolveria

Magnus är en mycket omtyckt inspiratör som genom vårt samarbete ofta får högsta betyg av våra kursdeltagare. Han utbildar med hög kompetens, lyhördhet och engagemang.

Mikael

Mikael

Agil coach & förändringsledare (SPC), grundare

Mikael kan med sin breda bakgrund förankra teori i praktik och han gör det med glädje. Som agil coach vet han hur han både motiverar och utmanar våra kursdeltagare för bästa resultat.  

Alliance

Sagts om oss

Känns som egenföretagare tryggt med en stark säljorganisation i ryggen.

Det är precis så här det ska fungera!

Så värdefullt att få hjälp med min CV och match mot specifikt uppdrag.

Pär

Pär

VD Brejn Alliance

Epost: par.tyberg@brejn.com

Mobil: 073-340 71 01

 

Brejn sammanför

Med avstamp i det agila erbjuder vi dig som egenföretagare möjlighet till sammanhang, intressanta uppdrag och nära dialog. Under ett samarbete vill vi lära känna dig för att arbeta med de drivkrafter och den målbild som just du har. Genom vårt breda kontaktnät, kombinerat med vår starka säljförmåga, matchar vi ändamålsenligt och lyhört individ mot uppdrag på bästa sätt. 

Vårt erbjudande

Vi stöttar dig aktivt under hela säljprocessen, från att förstå dina behov och önskemål till att landa ett uppdrag som känns rätt för dig. Vi skapar tillsammans din konsultprofil och använder våra upparbetade säljkanaler. Vi söker, hittar och förhandlar uppdragen samt coachar dig inför intervjutillfällen. Väl under uppdrag, finns vi där som fortsatt stöd och du har möjlighet att ta del av den kollektiva kunskap som Brejn står för.

 

Våra förväntningar på dig

Vi ser att du gillar friheten med eget bolag, men också att du vill tillhöra och bidra i sammanhang med andra specialister. Om du väljer att samarbeta med oss som underkonsult, representerar du Brejn och följer våra riktlinjer samt principer utifrån ett agilt mindset. Viktigt för oss är att du, precis som vi, tycker att förtroende, engagemang och transparens är grundpelare för en god affärsrelation.

 

Att komma igång

Vi träffar dig gärna som ett första steg, om vårt nätverk och rollen som underkonsult är intressant för dig. Hör gärna av er till Pär!