Jobba hos oss

Vill du göra skillnad?

I våra konsultroller som agila coacher, scrum masters, QA:s och arkitekter bidrar vi i det agila arbetet och gör just skillnad, utifrån våra kunders behov. Vi utbildar även själva genom vårt koncept Brejn Academy. 

Vi söker alltid blivande kollegor med rätt profil, men vi vill självklart också att Brejn som konsultbolag ska kännas rätt för dig. Vår övertygelse är att om du trivs hos oss, kommer vi tillsammans att utvecklas i positiv riktning.

Något för dig?

Agilt mindset

Trivs du med att bidra i teamleverans utifrån agila principer, eller vill du kanske inta en vägledande roll som agil coach eller RTE under en transformation?

Tekniknära

Har du som arkitekt eller testare/testledare ett tekniskt kunnande och vill hjälpa våra kunder mot kortade ledtider och kvalitetssäkrade leveranser?

Teamkänsla

Vill du bli en del av ett starkt team i inkännande miljö, med god möjlighet att utbilda och utveckla både dig själv och andra? 

Låt oss höras

Är du nyfiken på oss och tycker att Brejn verkar passa dig? Du är varmt välkommen att kontakta oss, så hoppas vi på ett nästa steg tillsammans.

Vi har just nu förmånen att aktivt leta fler kollegor till vårt Brejnteam

Vill du fortsätta din redan påbörjade agila resa utifrån ett arbete som scrum master, agil coach, RTE eller testare? Vi söker dig som ser ett nästa steg både i din roll och egen utveckling, samtidigt som du är nyfiken på att tillhöra ett nytt sammanhang som konsult och vill bidra till vår teamkänsla. På Brejn möter du oss som tillsammans vill göra skillnad utifrån ett agilt mindset och bidra till ett arbetsliv där vi ökar värdet, välmående och engagemanget.

Om du känner igen dig i nedan:
– Arbetar i en värdeskapande agil organisation på teamnivå eller i en mer övergripande coachande roll.
– Har minst 5 års erfarenhet från aktuell roll.
– Har relevant examen.
– Har certifiering inom agila arbetssätt och vill fortsätta att utvecklas tillsammans med oss.
– Kanske gillar att utbilda själv och vill ta en lärarroll inom vårt eget utbildningskoncept Brejn Academy.
– Värdesätter, precis som vi, styrkan i att vara lyhörd, förenas kring stark förmåga och agera stödjande.

Låt oss träffa dig!

Vårt Brejn

Brejn står för entreprenörskap, specialistkompetens och gemenskap. Vi värdesätter att alla känner alla och vill ha roligt tillsammans, i kombination med en välavvägd balans mellan arbete och fritid. Vårt Brejn är ett kunskapsbolag med specialisering inom det agila, där våra värden lyhörda, stark förmåga och stödjande för oss framåt.

Att vara konsult på Brejn innebär stora möjligheter att påverka din vardag i nära dialog med ledning och kollegor. Vi på Brejn älskar också att dela med oss av våra erfarenheter. Vi har alla flertalet certifieringar med agil inriktning och i ledarskap, bland annat utifrån ramverket SAFe.

Vad tycker vi själva?

På Brejn får jag möjlighet att jobba i superintressanta och spännande uppdrag. Samtidigt får jag vara med på resan att utveckla företaget tillsammans med mina likasinnade kollegor. Ett företag vars kultur, i min mening, kännetecknas av ett stort engagemang, personlighet och värme. En plats där man trivs helt enkelt!

Mikael Hedberg

Integrations- och lösningsarkitekt

Som relativt ny i företaget är jag så glad att jag hamnade här. Kollegorna på Brejn är lyhörda, samarbetsvilliga och positiva. Jag får utrymme och förtroende att vara med i frågor kring hur Brejn utvecklas, där alla också motiverar och peppar varandra.

Alexandra Anderbrink

Team Coach / Scrum Master

Att vara en del av ett mindre bolag, där jag känner varje kollega och där vi tillsammans bygger företaget, är något jag trivs väldigt bra med. Med vår agila inriktning och i min roll som ansvarig för de utbildningar vi erbjuder, utvecklas både jag och företaget ständigt. 

Yasir Bin Shamsudin

Agil Coach (SPC) / VD Brejn Academy

Vad du får hos oss

Årliga konferensresor

Vi varierar våra resmål, men natur, upplevelse och gemenskap står alltid i fokus.

Förmåner och trygghet som står sig mot större företag

Hos oss ska anställningsvillkoren alltid känns trygga, välavvägda och transparanta.

Teamtillhörighet och aktiviteter

I Brejnteamet har vi roligt, stöttar och delar kunskap på månadsmöten och däremellan.

w

Korta beslutsvägar och personligt bemötande

Vår dialog är inkluderande samt lyhörd, med utrymme för idéer och tankar.

Anpassad lönemodell

Livssituationen kan variera och vi strävar efter att möta skilda behov.

l

Gemensam och individuell utbildning

Vår kollektiva och individuella styrka är viktig och vi satsar stort på ständig utveckling.