Vi älskar att bidra i agila transformationer och på andra uppdrag. En uppskattad del i vårt arbete är att förgylla vardagen med det lilla extra för att få den där energikicken och tillsammans leverera på topp och förbättras. Idag delar vi tips för att den enskilda medarbetaren, tåget, teamet eller andra konstellationer ska må bra och inspireras!

1. I en agil värld ska framgång firas, mycket och ofta, glöm inte det! Om ni ses, varför inte dela på ett lyxigt mellanmål? Sitter ni på varsitt håll, skapa tillfällen online för att just fira och skåla i något gott.

2. Friskluft är hälsosamt! Just nu är det svårt att ses i små konferensrum, träffas ute under en walk-and-talk istället. Avsätt tid för den enskilda medarbetaren och prata om det som är viktigt här och nu.

3. Allt behöver inte ha en anledning! Kanske är det motiverat att visa extra uppskattning ändå, för att vi håller ut och gör precis det vi ska. Skicka en blombukett efter en leverans eller buda en energifylld frukost inför en dag av hemarbete.

4. Starta dagen på bästa sätt! Daily stand-up ska inte vara 15 minuter av redogörelse. Känn av stämningen och följ upp, bestäm ett roligt tema eller peppa varandra under 1 minut av “plankan”.

Fortsätt att sprida energi och glädje därute!

Har du fler tankar och idéer? Dela gärna med dig på LinkedIn.