Brejn Alliance

Kvalificerat affärsstöd för dig som underkonsult

Vi erbjuder ett kvalificerat affärsstöd för dig som underkonsult!

Brejn Alliance

Vi är ett konsultnätverk i framkant inom agila transformationer. I vår kvalitetssäkrade process hjälper vi dig som egen eller fåmanskonsult att landa ditt nästa uppdrag. Med vår expertis lyfter vi fram dig, din kunskap och specialisering som IT- konsult och lean/agil ledare för att tydligt och effektivt nå rätt beslutsfattare. 

Vårt erbjudande

Vi stöttar dig aktivt under hela säljprocessen, från att förstå dina behov och önskemål till att landa rätt uppdrag. Vi arbetar personligt och nära dig med att utveckla din konsultprofil, hitta och söka tillgängliga uppdrag samt förbereda inför intervju. Vi följer upp och uppdaterar löpande kring uppdragsmöjligheter, förhandlar och är sedan stöd under själva uppdraget. Du får tillgång till Brejns hela nätverk av kunder, partners, kontakter och upparbetade säljkanaler.

Våra förväntningar på dig

Vi är övertygade om att framtidens affärslandskap präglas av förtroende, engagemang och transparens. Därför är vi intresserade av att lära känna dig närmare. Du gillar friheten med eget bolag och vill tillhöra ett sammanhang med andra specialister. I uppdragen representerar du Brejn och följer våra riktlinjer och principer. Viktigt för oss är att du precis som vi tycker att förtroende, engagemang och transparens är grundpelare för en bra relation.

Att komma igång

Vi tror på att de mest lyckade affärerna görs mellan människor som gillar varandra. Därför vill vi gärna träffa dig i ett första steg. Skicka ett mail eller ring oss och boka ett möte. Vi ser fram emot att träffa dig!

Vad säger våra underkonsulter?

Känns tryggt med en stark säljorganisation i ryggen.

Det är precis så här det ska fungera.

Värdefullt att få hjälp med mitt CV av någon utifrån.

Jag gillar att Anna alltid är professionell och affärsmässig!

Välkommen att boka ett möte med oss!

Anna Cederquist

Anna Cederquist

VD Brejn Alliance

Jag kommer fortsätta lägga stor vikt vid att vårda och utveckla relationerna med våra underkonsulter. Genom min breda erfarenhet av it och försäljning har jag fått en bra förståelse för hur kundernas och konsulternas behov och förväntningar ser ut.

Epost: anna.cederquist@brejn.com

Mobil: 070-958 68 81